Stire senzationala!!!Dovada ca seful USR Dragos Paslaru lua milioane de euro de la mafia PSD -PDL din Teleorman si Slatina ale mafiei PSD,Liviu Dragnea si Darius Vilcov.Demisia!

Dezvăluiri ȘOC ale unui fost șef ANAF, după ce s-a aflat de legătura dintre Liviu Dragnea și un lider USR-PLUS: ‘Pîslaru a avut contracte în Teleorman și Slatina. Acolo nu intrai fără linie directă cu șeful, PE BAZĂ DE COMISION’

POLITICĂ

Fostul șef ANAFSebastian Bodu, dezvăluie, după ce s-a aflat despre legătura dintre Liviu Dragnea și europarlamentarul USR-PLUS Dragoș Pîslaru, că  “salvatorul României” este nimeni altul decât un alt abonat la banii de la buget.

Amintim că Pîslaru a recunoscut, joi seară, la Antena 3 că firma sa a avut contracte cu statul, mai precis cu administrații publice locale. Printre acestea, administrațiile din Teleorman și Slatina, pe vremea în care șefi erau chiar Liviu Dragnea și Darius Vâlcov.

“Acolo nu intrai fără linie directă cu șeful, pe bază de comision”, a afirmat fostul șef al Fiscului.

„Firma lu Dragoș Pîslaru, fost ministru tehnocrat și actual europarlamentar PLUSR, a realizat strategia de dezvoltare a județului Teleorman, condus pe atunci de Liviu Dragnea, precum și a orașului Slatina, pe vremea când primar era Darius Vâlcov, aceștia fiind și cei care i-au semnat contractul, în 2010.

Așadar avem un salvator al României, speranță a “Dreptei”, care câștigă contracte cu institutii conduse de cei pe care îi înjură. Cum ar veni, seara salvează țara de penali pe fb, iar ziua încheie contracte cu ei. Acum sper că nu credeți că la CJ Teleorman sau la Primăria Slatina se câștigau pe bune contractele publice, că e de porc. Acolo nu intrai fără linie directă cu șeful, pe bază de “comision”. De asemena, înjurăm Teleormanul și sudul, in general, pentru că sunt subdezvoltate, iar votanții sunt medievali, nu au dinți și ne trag în jos, dar aflăm că strategia de “dezvoltare” o făcea un pluserist.

Tot cam pe vremea aia, pluseristul Dan Bârnă făcea ghidul de comunicare al gestionarii dosarelor MAI privind integrarea europeană, minister condus de “penalul” Radu Stroe. Ghidul a constat in…modul de tipărire a unor fluturași, iar valoarea contractului a fost de…220.000 euro”, precizează, pe Facebook, Sebastian Bodu.Citeşte mai multe despre:  Sebastian Bodu,   ANAF,   Fisc,   Liviu Dragnea,   Dragos Pislaru